Lionel Messi Headbutts motståndare i icke-så vänlig vänlig

Lionel Messi flydde snävt ett rött kort efter huvudstötning och kvävning Roma-försvarare Mapou Yanga-Mbiwa under en pre-season friendly.

Det osportsliga beteendet ägde rum i första halvlek av Barcas 3-0 seger. Efter ett drag bröt sig på grund av en offside, vände Messi att springa tillbaka ur lådan och konfronterades Yanga-Mbiwa. Tydligen fick den senare lite för nära för komfort, för Messi svarade med en huvudbit innan han grep den franska försvararens hals.

En domare och spelare från båda lagen kom in för att bryta upp händelsen och båda spelarna visades gula. Hade det varit rött, skulle det ha varit bara den andra Messias karriär (den första som har blivit tjänat på sin internationella debut mot Ungern). I stället fortsatte han med att göra mål bara några minuter senare för att göra det 2-0.